BKS Meubelen ontwerpt en fabriceert massief eiken eetkamertafels, bartafels, salontafels, wandtafels en hoektafels. Dit gebeurt allemaal in eigen beheer en dat al sinds 1980. BKS tafels zijn stuk voor stuk bijzondere tafels, waaraan mensen eten, drinken, lachen en praten. Een tafel geeft gezelligheid. Een tafel staat in een ruimte waar mensen samen zijn. Zo’n speciale ruimte verdient ook een speciale tafel. Een tafel die voldoet aan al uw wensen. BKS geeft u de mogelijkheid om uw droomtafel te realiseren.

  • salontafel met zwarte poten

  • tafel met aansteekbladen

Eetkamertafels

Kies uw eetkamertafel geheel in uw eigen stijl. Kies zelf de dikte van het blad, de breedte en de lengte. Ook heeft u de keuze uit verschillende types en maten poten. Wilt u uw tafel een klassieke look geven? Of kiest u toch voor landelijk, stoer of strak? U bepaalt zelf de stijl van uw tafel.

Bekijk tafels

Salontafels

Maak een salontafel passend door zelf de breedte en de lengte te bepalen. De dikte en de vorm van het blad is uw beslissing. Wilt u uw salontafel een klassieke look geven, of kiest u voor landelijk, stoer of strak?
Wat wilt u voor afwerking? Heeft u een tafel met lade(n) gekozen? BKS heeft ook een ruim assortiment aan ladegrepen.

Bekijk tafels

Horeca tafels

Maak een bartafel passend door zelf de breedte (tot 105 cm.) en de lengte te bepalen. Wilt u een bartafel met regel of toch zonder. Wilt u vierkante poten of rechthoekige. Ook hier zijn veel keuzes mogelijk.

Bekijk tafels