Een verlengbare eetkamertafel, zodat je gezellig met een grote groep kunt tafelen!

Verlengbare eetkamertafels zijn er in twee soorten. We hebben een tafel met aansteekbladen en een tafel die te verlengen is doormiddel van een uittreksysteem.

De aansteekbladen zijn te bevestigen aan de kopse kanten van de tafel waardoor je de tafel kunt verlengen met maar liefst 90 cm. Als de aansteekbladen niet gebruikt worden zijn ze op te bergen in het midden onder het tafelblad. Deze tafel is verkrijgbaar in genoest en geselecteerd eikenhout en in verschillende lengtematen van 150 tot 240 cm, de breedte is standaard 95 cm. Er is keuze uit diverse soorten poten, kleuren en afwerkingen.

Een tafel met een uittreksysteem is de tafel Move. De bladen van dit uittreksysteem zitten onder de tafel geïntegreerd. Je kunt deze bladen tegelijk met het onderstel naar je toe trekken. Op deze manier is de tafel met één of twee bladen te verlengen. De tafel Move wordt gemaakt van geselecteerd eikenhout en is leverbaar in diverse lengtematen.

De dealers onder de ‘zoek dealer-functie’ hebben diverse soorten BKS-tafels staan, dus niet gegarandeerd een eetkamertafel met aansteekbladen.

Zoek dealer