Zelf uw horecatafel samenstellen, het kan bij BKS! Kies uw onderstel en bovenblad en u heeft een horecatafel naar wens! De mogelijkheden zijn eindeloos in diverse stijlen van strak en modern naar robuust en landelijk.

We hebben diverse onderstellen op zithoogtes en stahoogtes gemaakt van RVS, staal of gietijzer. Ze zijn te combineren met onze bovenbladen van verschillende diktes en met diverse randafwerkingen. Alle bovenbladen worden gemaakt van massief eikenhout, genoest of geselecteerd, en zijn leverbaar in veel verschillende kleuren en afwerkingen.

BKS heeft ook twee soorten bartafels die volledig van eikenhout gemaakt zijn, bartafel Ron en Bartafel Erik. De bartafel Ron is een ranke tafel met rechthoekige poten in verstek. Bartafel Erik heeft vierkante poten wat hem net wat robuuster maakt. Beide tafels zijn verkrijgbaar in genoest of geselecteerd eiken en in verschillende kleuren en afwerkingen.

De dealers onder de ‘zoek dealer-functie’ hebben diverse soorten BKS-tafels staan, dus niet gegarandeerd een bartafel of horecatafel.

Zoek dealer