Brouwers meubelen in Staphorst is een betrouwbare en toonaangevende leverancier van eikenhouten meubelen. Meer dan 30 jaar geleden begon de heer H. Brouwer een meubelgroothandel die gespecialiseerd was in kleinmeubelen.

Door intensieve samenwerking met de verschillende toeleveranciers uit de regio ontwikkelde Brouwers Meubelen zich tot één van de weinige in Nederland producerende meubelfabrikanten. Vandaag de dag heeft BKS een uitgebreide standaardcollectie verschillend in vormgeving en stijl, van modern tot klassiek. Ook hebben we een grote maatwerkafdeling, waar ieder meubel volledig op maat en naar wens van de klant gemaakt wordt. Al onze meubelen staan voor ‘made in Holland’, productie met aandacht en van goede kwaliteit op Nederlandse bodem.

Wij werken met massief hout van duurzame kwaliteit. Doorgaans werken we met massief Frans eikenhout, welke we zelf ruw inkopen in de beste gebieden van Frankrijk. Eikenhout is een uniek en karakteristiek materiaal wat we door en door kennen. Van dit materiaal produceren we op ambachtelijke wijze de mooiste meubelen.